Resdagboken

Legoland dag 2

Monday 22 July 2019 Billund, Region Syddanmark, Denmark
  • 225 Views
  • 1 Comments
Report

Idag var det dags igen, vi var laddades efter gårdagens ”paus”.

Vi hade läst sedan tidigare att det skulle bli regn och klädde oss därför efter vädret, regnkläder på.

Vi begav oss ner mot Legoland med två glada och pigga gossar, trodde vi, August somnade i vagnen på väg mot entrén. Ja ja, då fick vi börja med att åka med Brage. Vi begav oss in i den bortre delen av parken för att åka och Brage var supernöjd att få åka Templet, brandbilarna och jungel racer utan att behöva ta hänsyn till sin lillebror. 
När August bestämde sig för att vakna var det dags att söka sig till ett matställe. Vi hann dock med en del åkturer på vägen innan det blev dags för mat på piratstället. Alla åt med gott mod och vi blev mätta och glada.

Nu när Augusts vaknat bestämde vi oss för att åka saker som vi alla kunde åka och August var minst sagt stolt när han fick köra sin egna båt. Carolin försökte vid ett tillfälle ”hjälpa” till att styra men det ogillade August starkt och Carolin fick nöja sig med att vara medpassagerare. Vi fick till ett familjeporträtt vid safaribilarna. Pappan var väldigt nöjd över att inte behöva köra utan kunde lugnt njuta av att båda barnen var de som styrde färden.

Det fick bli ett fikastopp innan vi fortsatte åkandet. Brage fick en muffins och Carro köpte Chokladlegobitar till de vuxna i sällskapet. 
Sen fortsatte vi till Ninjagodelen där Brage o Carro testade att åka Ninjago åkturen. Den var toppen tyckte Brage så Tobias fick också åka en gång. 

Sen var det dags att leta upp Carro och August som hade åkt lite på egen hand i duploland. De hade åkt massor och August gillar absolut inte när åkturerna är slut. Det var så vi hittade dem. Vi hörde en ilsken August och gick dit för att höra vad som var fel. Det var endast så enkelt att åkturen i flygplanen var slut. Vi beslöt oss för att åka hela familjen och August blev så nöjd.

Sen var det dags för Brage att gå in i spökhuset. Han var väldigt taggad för detta och han förklarade för Tobias att det var ju ändå inte på riktigt så det var ju ingen fara. Spökhuset var kul och inte alls läskigt förrän det var dags att spänna fast sig i en åkattraktion i slutet. Det var en liten variant av fritt fall och Brage förklarade att den behövde vi inte åka igen.
Brage fick välja det absolut sista som skulle åkas i parken och det fick bli kålormen som även var Carolins favorit som liten, ett väldigt bra avslut tyckte vi alla.

Vi åkte några åk till innan det var dags att bege sig mot utgången. Och det går ju inte att lämna Legoland utan att besöka legobutiken och handla lite lego så Brage fick köpt sig en legobil till.


Over and out
De legobitna

Tobias Almström
Last active at - from Copenhagen, Capital Region of Denmark, Denmark
Comments
Posted By Inger

Ni verkar ha det hur roligt som helst hela fam. Legoland är ju faktisk ett bra ställe där alla kan trivas. Ha en fortsatt härlig sem. Kramar fr Myberget

subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register