Resdagboken

Äventyret har börjat

Thursday 13 December 2018 Punta Cana, La Altagracia Province, Dominican Republic
  • 217 Views
  • 2 Comments
Report

Så har äventyret börjat. Och det började lite dramatiskt, tisdag kväll käkade jag middag med Agneta vid Centralen och vi vart lite senare än jag tänkt mig, så efter att ha tagit pendeln till Märsta och buss till hotellet var jag framme vid 01.00. Satte klockan på 04.00 men snoozade lite för länge och vaknade 05.00 och sista inceckning var 05.20, så det vart panik men kom till flygplatsen och checkade in med 3 minuter tillgodo. Pust!
Flyget gick bra, byte i Paris och framme vid 16.00 lokal tid (ca 21.00 svensk tid). Tog en taxi till min lägenhet som var svår att lokalisera då de inte använder gatunummer här, fick fråga mig fram och hittade till slut.
En välbehövlig dusch och sen var det bara att ge sig ut och hitta en restaurang för lite middag. Därefter var det en tidig kväll.
Idag har jag sonderat terrängen lite och det finns gott om restauranger och butiker i närområdet. Stranden ligger ca 150 meter från lägenheten och ägarinnan har även en lägenhet i ett privat komplex här jämte så jag kan utnyttja deras privata strand med inkluderade solstolar. Det får bli om några dagar, jag håller på att aklimatisera mig just nu. Har ca 27 grader och strålande sol.
Här ligger vi 5 timmar efter sverige. En öl på restaurang går på ca 21 kr. Åt en god middag av marinerad rå fisk (ungefär som gravad), mycket god och prisvärd, 71 kr.

Christopher Såthén
Last active at - from Flen, Södermanland County, Sweden
Comments
Posted By Elisabeth Behrenfeldt

Härligt att Du är framme i underbara Dominikanska.
Vädret och temperaturen verkar ju helt enligt vad som kan önskas.
Fortsätt att ha det bra.
Vi är själva just nu i Portugal, inte liiika varmt inte liiiika soligt, men bra.

Posted By Neta

Skönt att du kom fram som du skulle, pep Simon så han mötte mej vid tåget
det blev kanske lite mycket vin!!
Kram o ha det bäst

subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register