Resdagboken

Morgen i Yangshou og aften i Shanghai

Saturday 4 August 2018 Yangshuo, Guilin, Guangxi, China
  • 215 Views
  • 0 Comments
Report

Det er rejsedag og sidste hele dag i Kina i denne omgang. 
Alt pakkes ned og de små rygsække pakkes i tilfælde af at vores bagage tjekkes ind hele vejen til Aalborg. Vi forsøger at pakke de skrøbelige ting ind i noget blødt og i Jakobs taske ligger de billeder som er små nok til at være i tasken. Der er derfor ingen væsker i hans taske.  De andre billeder vikles med et lagen omkring og en snor så de kan bæres som håndbagage. 

Vi holder en pause i pakningen og tager en gåtur ned til floden. Her nyder vi naturen og de kinesere det sejler forbi på bambusrafter. Så bades der på værelset før vi hopper i svømmepølen. Hjalte og Merle starter, mens Jacob og Maren pakker det sidste og tjekket ud af værelset.
Vores hotel i Shanghai skriver til os på email at de har solgt vores værelse til anden side men at de har skaffet os et andet til samme pris. Jacob tjekker det på nettet og det får bedre anmeldelser, så vi siger ok. 

Det bliver også tid til lidt frokost inden vi hentes af bilen. Igen skal vi skifte bil ved porten til nationalparken. Det taget ca 1,5 time at køre til lufthavnen og da vi kommer derud er det massere af kø som gør at vi tilsidst ender med at have lidt travlt med at nå til gaten. Vores bagage tjekkes kun ind til Shanghai, så den må med på hotel om aftenen. 

 Et par timer senere er vi i Shanghai og herfra tager det også halvanden time ind til byen med metroen. Vi tjekker ind på "Fish Inn East Nanjing Road". Vi får to dobbeltværelser. 

Vi går ned på "the bund" for at se udsigten over floden. Hvor er det mange mennesker. På vej derned genner færdselspolitiet os af sted og vi er så mange, at hvert fortov er forbeholdt gående i en retning.

Det er helt ekstremt med de mange mennesker. Vi slutter dagen med en burger inden vi går tilbage på hotellet og børster tænder med blomstertandpasta.
​​​​

Maren, Jacob, Hjalte Og Merle
Last active at - from Klokkerholm, Denmark
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register