Resdagboken

Shopping i Yangshou og flytning af værelse

Friday 3 August 2018 Yangshuo, Guilin, Guangxi, China
  • 212 Views
  • 0 Comments
Report

Vi spiser som de andre dage morgenmad på hotellet. Maren er specielt glad for at de har jordnøddesmør. Herefter pakkes alle vores ting i taskerne, som der lige er plads til dem. Taskerne skal først pakkes ordentligt når vi forlader hotellet den 4. august. Vi skal flytte værelse, da det værelse vi har haft først, kun var ledigt 3 nætter. Den sidste nat på hotellet skal vi have i suiten. Vi er spændt på at se den, men i første omgang ryger vores bagage til opbevaring, da værelset ikke er klart.

Vi tager en taxi fra hotellet og ind til byen. Det vil sige, hotellet kalder det en taxi, men det ligner nu mest en privat det tjener lidt på at køre for hotellet, lige som ham vi kørte med dagen før. Da vi kommer ind til byen møder vi nogle børn som er på sommerskole og deres lærer. Børnene skal lære engelsk og har et ark med nogle spørgsmål de gerne vil stille Hjalte og Merle. Hjalte og Merle svarer på bedste vis, mens Maren forsøger at sige til læreren at det også er god træning for Merle. Læreren forstår ingenting og gentager bare den samme smørre om sommerskole igen og igen. Maren giver op.

Vi begiver os herefter mod "West Street" som har fået sit navn efter alle de vesterlændinge som har butikker der. Det er et rent turiststrøg som specialiserer sig i alt en turist kunne tænke sig - og sikkert også til turistpriser (læs dyrere end normalt). Derfor finder vi selvfølgelig også lige præcis de souvenirs vi manglede at købe med hjem:

- Hjalte har siden Beijing ønsket sig et klassisk kinesisk billede malet på papir. Vi har været enige om at det var noget af det sidste vi skulle købe, da det alt for nemt ville kunne få skader på vej hjem. Vi finder en butik og Hjalte får to billeder, Merle et billede, og Maren og Jacob køber to billeder. Alt sammen til den vilde pris af 580 yuan. Billederne er dog så store at de nok skal med hjem som håndbagage. 
- Maren køber the, og vi prøvesmager noget af theen i butikken. 
- Merle får en sød kjole, som bliver taget i brug allerede samme eftermiddag. 
- Maren og Merle køber nogle små tasker.
- Vi køber også T-shirts med tekst skrevet med kinesiske skrifttegn, (og hvor vi tror vi ved hvad der står) 
- Vi køber kinesisk alkohol i små sjove flasker. Procenterne fremfor fint, men hvilken alkohol det drejer sig om et staks et sværere spørgsmål at besvare. 
- Det sidste sted vi handler er i en Anta butik. Anta er det store kinesiske sportsmærke. I stil med f.eks Nike. Jacob får en T-shirt og Hjalte en taske. 

 Vi tager en taxi tilbage igen.  Den vi kommer med må ikke køre ind i nationalparken, så vi bliver sat af ved porten og skifter til en shutlebus. Bussen betales af Hotellet. 

Tilbage på hotellet er vores nye værelset blevet klart. Eller suiten er klar. Den består af en gang, en stue, to værelser, to badeværelser (den ene med kar) og en privat have. Det er dejligt, men vi finder alligevel vej til swimmingpoolen, spiller kort udenfor og spiser aftensmad i gårdhaven.

Efter aftensmaden går vi en aftenstur ned i landsbyen og lidt senere på aftenen er Hjalte og Jacob nede at se fyrværkeri ved basketball banen.

Maren, Jacob, Hjalte Og Merle
Last active at - from Klokkerholm, Denmark
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register