Resdagboken

Svømmebassin og aftenshow

Thursday 2 August 2018 Yangshuo, Guilin, Guangxi, China
  • 189 Views
  • 0 Comments
Report

Vi har bestemt at denne dag skal være en doven dag hvor vi slapper af på hotellet og nyder omgivelserne - og så skal vi ud og se et show om aftenen.

Vi sover længe (uden vækkeuret sat til) og spiser morgenmad i hotellets gårdhave. Vejret er igen godt, men lidt trykkende. 

 Temperaturen er perfekt i poolen, den er lidt kølig da de er ved at fylde mere vand i den. Vi bliver ved poolen til ud på eftermiddagen hvor vi trækker os tilbage til det kølige værelse. Først spiser vi dog lidt frokost efterfulgt af bananasplit, stegte æbler med is og pandekage .
- Og så tilbage til poolen igen for at svømme lidt mere. Det er generelt en stille og rolig dag. 

Vi får let aftensmad på hotellet (vi er stadig ikke så sultne efter frokosten ) og så bliver vi hentet af taxien.

Det show som vi skal se er instrueret af samme instruktør som lavede åbningsshowet til de olympiske lege i Beijing. Showet består af lys, musik og 600 medvirkende. Scenen er Lifloden med bagved liggende bjerge. Showet er flot, utroligt flot. 
Det bliver desværre ødelagt lidt at tilskuerne. Tilskuerne ankommer et godt stykke ind i showet og de første begynder at vælte ud et kvarter før showet er færdigt. Det er både enkelt personer og hele turgrupper med flag. Alt foregår under højlydt snakken og råben. Der tages billeder med blitz, der ses YouTube med høj lyd, man snakker i telefon med højttalerne tændt osv. Osv. Lyd niveauet er så højt at sangernes sang overdøves, men når der er musik i de store højtalere kan man heldigvis høre lidt. Showet er dog så smukt og imponerende med de mange medvirkende at det bestemt kan anbefales. 

Tilbage på hotellet nyder vi en drink og snakker om showet inden vi går i seng.
​​​

Maren, Jacob, Hjalte Og Merle
Last active at - from Klokkerholm, Denmark
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register