Resdagboken
Indgangen til "Beijing Double Happines Courtyard Hotel"
Indgangen til "Beijing Double Happines Courtyard Hotel"

En varm første dag...

Thursday 5 July 2018 Beijing, China
  • 425 Views
  • 1 Comments
Report

I morges ankom vi til Beijing. En varm dag, med temperaturer op mod de 40 grader.

Allerede før vi forlod lufthavnen blev vi spurgt om vi ville lade os fotografere med en lille pige. Vi sagde lidt trætte ja, og vi blev fotograferet. Det bliver næppe sidste gang.

Heldigvis fungerer Subwayen godt og vi fandt hurtigt ind til hotellet. Der var så varmt at vi lige måtte tage et stop på McDonald's får at få kold cola på vejen. Hotellet er et super hyggeligt hotel i hutongerne med navnet "Beijing Double Happines Courtyard Hotel".

Værelserne var ikke klar endnu, men vi fik opbevaret vores bagage og tog ud i byen for at købe billetter til nattoget til Xian på tirsdag. Efter frokost (på restaurant med aircondition), tog vi tilbage til hotellet.

Vi blev fordelt på 2 værelser, drengene i et og pigerne i et.  Pigerne fik den første nat i Bryllupsværelset. Det er lækkert! Imorgen skal pigerne flytte til et almindeligt dobbeltværelse. Der blev tid til et bad og lidt søvn inden vi gik ud for at finde aftensmad.

 Vi valgte en restaurant hvor de solgte grillspyd. Da vi kom ind fandt vi ud af at meget af det grillede var indmad, fødder, hoveder mv. Vi bestilte noget som lignede almindeligt kød. (Vi lykkedes med en del af dem...).

Herefter blev der købt drikkevarer og lidt guf i en "hul i væggen" butik. Efter aftendrink gik vi trætte tidligt i seng .

Maren, Jacob, Hjalte Og Merle
Last active at - from Klokkerholm, Denmark
Comments
Posted By Dorthe

Mange tak for dejlige billeder.

subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register