Resdagboken
Helgens frukost på the art cafe!
Helgens frukost på the art cafe!

26 dagar!

Wednesday 21 February 2018 Nairobi, Kenya
  • 501 Views
  • 0 Comments
Report

Godkväll! 

Nu har jag varit i Nairobi i 26dagar och det börjar mer och mer kännas som en vardag och en livsstil, trots att vi hela tiden gör spännande utflykter och ser oss omkring som tursiter. Jag trivs väldigt bra på skolan och att arbeta på en skola utomlands någon gång i framtiden känns inte alls främmande - jag hoppas att jag kommer få möjlighet att göra det, och jag peppar alla er som funderar på att jobba ett tag i ett annat land, för herregud så mycket man lär sig, både om sig själv och om en annan kultur. 

Praktiken rullar på för fullt med lektioner, No, Svenska och Matte är de ämnena som det mesta kretsar omrking. Men det är många lektioner att planera och mycket att hålla i huvudet, jag misstänker att jag som nyexad kommer lägga extremt mycket tid på att planera och fixa roliga uppgifter och lektioner, man får satsa högt och se vart man landar helt enkelt. 

Vår vardag kretsar kring skolan, planera, träna, hänga vid poolen, beställa hem mat och åka på utflykter. I helgen far vi iväg på äventyr igen och denna gång på safari i Masai Mara! Det får jag återkomma mer om, men jag tror det kommer bli grymt! Helgen efter tänker vi göra ett nytt försök att besöka "hålet i väggen" där det tillverkas korgväskor m.m. så hoppas vi att det är lugnare i det området så vi kommer iväg! Annars åker vi såklart inte. 

Alla hjärtans dag - Jag måste ju också berätta om det fantastiska blombudet som jag fick på alla hjärtans dag från Eric! Där överträffade han verkligen sig själv, en gigantisk bukett med ett fint skriver kort som jag fick i min hand när vi kom hem från skolan, jag blev så rörd. Jag älskar dig! 

Nu ska jag ta kväll, så skriver jag igen efter att vi kommit hem från helgens äventyr.
Kram Kram

Amanda Israelsson Och Eric Eklöf
Last active at - from Bali, Indonesia
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register