Resdagboken

Agonda Beach

Thursday 1 February 2018 Agonda, Goa, India
  • 384 Views
  • 0 Comments
Report

Goa!
Dagarna rullar på och det händer inte så mycket.  Vi har bytt boende och bor nu riktigt lyxigt för en mindre peng. Det är inte längre Beach front men mycket annat fungerar så mycket bättre. Bara att slippa jaga vattendropparna i duschen är värt en hel del. Det finns nog riktigt billiga boenden men vi har vuxit ifrån dom helt enkelt, nu betalar vi 5000 rupies natten och är riktigt nöjda. Dunhil resort heter det och inte bara boendet är toppen, maten är världsklass också.
Häromkvällen blev vi invaderade av flygmyror. Innan vi reagerat var hela vår bungalow full av dessa flygfän. Dom söker sig till all belysning och då hade vi en bunge med enbart fläkt och myggnät. Det var lite kusligt ett tag och jag vet inte hur många jag hade i håret och på kroppen, det fullkomligt kryllade av dom. Restaurangerna släcktes ner i säkert en timme innan de vågade tända igen. Dom tappade säkert en hel del förtjänst denna kväll.
Kor finns det gott om och dom får i stort sett göra vad som helst. Igår när vi låg på stranden kom det ett gäng kor vandrande, varav den ena viker av och sträcker sig över en kvinna i solstol för att komma åt deras fruktpåse. Kvinnan får panik för hon tar sig ingenstans för hon har en helt omöjlig ko över rumpan. Hennes karl verkade dock inte tappad bakom en vagn utan listar snart ut vad kon är ute efter och lockar bort kon med frukterna. Lyckligtvis så klarade sig kvinnan utan men, hon har säkert ett minne för livet.
I går kväll fick vi uppleva månförmörkelse och en s.k super blue  moon. En häftig syn som vi försökte att ta kort på men ingen bild gav denna måne sin rättvisa.

Tommy Larsson
Last active at - from Umeå, Västerbotten County, Sweden
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register