Resdagboken

Fina dagar

Monday 29 January 2018 Madrid, Spain
  • 261 Views
  • 0 Comments
Report

Mellanlandning i Bryssel innan vidare färd mot Madrid, taxi från Barajas till vårt hotell Petit Palace Londres på den minimala gatan Calle de Galdo (så centralt som det bara går), incheckning med vissa problem och sen ut och äta. Vi började där Ewa och jag slutade senaste, på Fogg Birras & Cheese. Vi blev välkomnade och igenkända. Delade på en stor ost- och charkbricka samt vin och väldigt goda öl. Även David och Sara gillade stället.

Det blev inte sista gången vi gick till Fogg...

De närmaster dagarna gick vi runt i Madrid och såg slott, parker, museer (Reina Sofia som bl a har Guernica), affärer. Det handlades såväl kläder och skor som öl (på Be Hoppy). Vi åt och drack och fikade. Det hanns med siestor. Vi umgicks alla 4 mest hela tiden. Vädret var fint, förutom på torsdagkvällen då regnet föll i sådana mängder att vi tog tunnelbanan till en liten tapasbar precis bredvid Fogg... dit vi sen gick förstås.

Som vanligt var vi mycket nöjda med vår vistelse i Spaniens huvudstad. David och Sara, som aldrig hade varit här tidigare, höll med. Åtminstone Ewa och jag lär med allra största säkerhet återkomma. Snart.

På söndagen åkte vi hem. Direktflyg med Norwegian den här gången. 

Ewa Och Magnus Sten
Last active at - from Madrid, Spain
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register