Resdagboken

Köpa camperpark

Sunday 8 October 2017 Altea, Valencian Community, Spain
  • 296 Views
  • 0 Comments
Report

Under gårdagen hittade ett moln o regnområde in över Valencia området. Vi bestämde då att köra några mil söderut igen. Men först ett besök på Castillo Peniscola. Ett alldeles fantastiskt ställe, som trots kommersialisering precis i varenda glugg lyckats bevara en historisk prägel. Och mitt i alll dem kemmers hör vi en vacker sång ljuda. Det visar sig att det pågår ett bröllop på denna vackra plats. 
Souvenirer fanns det gott om, vi inhandlade ett par rätt roliga snapsglas. Stefan behöver nåt till sin medicin varje morgon o kväll 😂.
Den andra souveniren som är med här på bild köpte vi aldrig 😂.
Efter en regnig färd landade vi så småningom på San Antonio Camperpark i Altea. En fantastisk fin och välordnad camperpark. Vi sitter o fantiserar om att driva en camperpark här neråt. En Hard Rock Camper med ett c/o Hard,Rock Café bl a. 😂😁😀. Tror vi har lite att tillföra,faktiskt 😀.
Alla väderappar lovade halvklart till mulet väder idag, vilket resulterade i att vi bestämde oss för att ca till den lokala stora marknaden som hålls varje söndag. Så blev det och lite inköp har gjorts i form av en " kelpinne" 😂, bröd och under ett parasoll mitt i marknadsområdet en kall burk öl för knappt 15 kr 🍻.
Men det opålitliga vädret spelade oss ett spratt, strålande, gassande sol och nästan 30 grader 😁.
Men vi klagar inte på det, vi biter ihop och överlever helt enkelt 😆🌝🌞☀☀🌄🌅🌇

Ewa Neogard
Last active at - from Luxembourg
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register