Resdagboken

Ekvatorn

Sunday 29 November 2015 Las Palmas de Gran Canaria, Canary Islands, Spain
  • 438 Views
  • 0 Comments
Report

28 grader rätt soligt med snabba skurar. Man ser hur regnet vandra över havet. Sandstormarna har försvunnit och djupet är ca 3 500 meter. Vårt närmsta fastland är en ögrupp, San Fernando. Vi tar plats uppe på soldäck.
Amalia och Tom har på förmiddagen varit och sett bakom kulisserna på teatern. Intressant. Liten båt små utrymmen. Oglamoröst och halvstökigt.
Alla artister fotats en gång i månaden och bilden skickas till huvudkontoret för bedömning. Dom måste träna minst 5 gånger i veckan. Hårt liv.
Hård solning idag. Solen står nästan rakt upp. Mitt skinn har krympt och färgen övergått til kraftigt röd. Kan bli lite obehag i duschen ikväll.
Såna här dagar får man ta en tidig pinacolada eller 2.
Tom har visst blivit lovad guidad tur av Marcelo när vi kommer till Reciff. Inte dumt. Hoppas vi får jordgubbar ikväll ??
Amalia kör gym idag och jag och Tom går runt båten, 4 km får vi ihop. Folk är duktiga på att göra sin dagliga motion. Alltid fullt på gymmet och folk som vandrar runt på löparbanan ute på däck.
Jag och Tom tar ett dopp och några simtag i solariets pool. Riktigt skönt.
Sedan quizzar vi. 3 ord vad har dom gemensamt. Sedan Broadway musik titlar och Elton John. Inte vår dag. Men lite kul att vi ofta får några härliga människor som hjälper oss.

Ikväll kl halv 11 har vi open air party uppe vid poolen och vi ska fira att vi tagit oss till det magiska strecket på jorden, ekvatorn. Ca kl 1:00 passerar vi.
Grym fest, alla är där???? vi dansar och dricker bubbel kvällen lång.

Annika Bergström
Last active at - from Umeå, Västerbotten County, Sweden

November kryssning Barcelona - Rio de Janerio

15 Photos 8 Visited Places 21 Posts To the trip
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register