Resdagboken

Livstecken från det blå!

Friday 13 November 2015 Antalya, Manavgat, Turkey
  • 559 Views
  • 0 Comments
Report

Här har vi haft internetproblem i två dagar men nu verkar det att fungera.
Onsdagmorgon hade vi det riktigt spännande. Jo, det blev högt i det blå. Luftballongfärd i gryningen. Så tidigt att vi fick se soluppgången från luften och hur alla färger på backen förändrades. Färden gick över det fantastiska området i Kappadokien under en timmes tid. Allt avslutades med certifikat och champangedrickande! I Kappadokien var det blygsamma + 10 grader (& ännu kallare morgon och kväll)
Övrig tid har vi besökt olika historiska ställen med prat om både gamla och nya gubbar..
Senast ni hörde av oss var från Ankara men sedan dess har vi färdats via Asraya - Konya till Antalya där vi nu befinner oss. Här har vi ägnat dagen åt sightseeing
och shopping m m. De obligatoriska besöken på mattfabrik, juvelerarfabrik & skinnfabrik avklarades relativt snabbt, nästan utan diskussioner. Här nere vid kusten är det varmt och skönt väder (+ 25 grader i går och i dag). Det pågår ett G20-möte som har lett till intensiv bevakning. Vår guide under resan är kunnig, ambitiös och mycket trevlig så vi har fått mycket till livs. Dessvärre är det omöjligt att komma ihåg allt men vi har det gott & trevligt!

majaove
Last active at - from Bangkok, Thailand
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register