Resdagboken

Gott Nytt År

Tuesday 31 December 2013 Muthoot Fincorp Limited, Navelim, Goa, India
  • 558 Views
  • 0 Comments
Report

Efter några lata dagar på stranden har det nu blivit dagen då vi ska fira in det nya året.

Det som hittills hänt är att vi hittat "vårt" lilla strandhak som vi ger oss ner till på fm. Hunnit vara hos en skräddare och beställt ny kostym och skjortor som ska provas ut idag och levereras i morgon.
Efter att bott in oss här får jag nog säga att trivselfaktorn ökat men det var svårt i början då man kom från hydda på stranden till mindre stad. Vattnet här är väldigt vågigt och det är alltid röd flagg så barnen kan inte hoppa i hur som helst utan det för nogrant övervakas. Detta är klart en nackdel tycker vi annars är stranden utmärkt och näst intill kritvit.

Igår var jag trött på att magkramperna inte gick över så på väg till bankomaten gick vi förbi ett apotek och pratade lite med honom och han sa att jag skulle komma förbi med receptet så skulle han se vad han kunde göra. Gick hem å hämtade det och han tittade på det och viiips så byte han ut ett piller och la till ett och jag måste säga, nu ett dygn senare att han visste vad han gjorde. Detta är medikamente the Indian way :-)

Två kvällar i rad har vi ätit på restaurangen som ligger i anslutning till hotellet vilket har varit fantastiskt bra. Ikväll nyårsafton har vi bokat bord nere på vårt strandhak och det lär bli ett firande utan dess like. Indianerna verkar tokiga i fyrverkerier och det är tydligen i otroliga mängder. Problemet är bara om vi får se det kl 12 eller ej. En Engelsman sa till mig igår att dom har svårt att hålla sig och helt plötsligt är det någon på denna 4 mil långa stranden som drar av en bömb och då följer en till efter och en till osv. Sedan är fyrverkeriet igång oavsett klockslag.


WiFi här fungerar si så där och man får sitta i ett hörn ute i korridoren så därför blir det inga bilder just nu.


Vi har bestämt att förflytta oss i morgon och det blir då strandboendet igen på Agonda Beach som ligger en timme söder ut från där vi är nu.

Hoppas allt är bra där hemma.
Tack för alla kommentarer och hälsningar det är kul att få dom!

Vi kommer in i 2014 4½ timme före er.


Gott Nytt År till er ALLA.

The Fam Levander!

Rasse & Tilda Sverige
Last active at - from Halmstad V, Halland County, Sweden
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register