Resdagboken
Båten
Båten

Jag vann!

Friday 27 December 2013 Palolem, Canacona, Goa, India
  • 555 Views
  • 0 Comments
Report

Tjenis!

Nu är julen i stort sätt över även här och man tittar fram emot nyår istället. Man kunde dock nästa tro att här är nyår varje kväll för jäklar vad raketer man skjuter upp hela tiden.
Allt har gått i ett väldigt lågt tempo och vi har egentligen inte gjort många knop fören idag då vi var ute med en båt. Denna tog oss norrut till något som kallas blue lagoon. Anledningen till namnet är att det kommer färskt sötvatten uppe ifrån bergen som man kunde bada i. På vägen ut så stannade vi till och såg flera delfiner runt omkring oss.

Angående att jag vann så var det som jag skrev i första inlägget att även att bli kass i kistan kan vara en sport och jag kan säga att där var jag först. Linda på hedrande andra plats och Matilda god trea med feber. Finns ju dock sämre ställen att vara kass på. :-)

I morgon den 28e ska vi byta ställe och bege oss upp till Benualim som ligger någon mil upp. Vi hört både gott och ont om detta ställe här nere så det återstår att se. I värsta fall är det bara att flytta på sig. Hur som helst ska det bli spännande att göra ett miljöombyte även om här är världsklass.

Ha det gott och god fortsättning så härs vi snart igen.

Rasse & Tilda Sverige
Last active at - from Halmstad V, Halland County, Sweden
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register