Resdagboken

Promenera-på-stranden-dag

Friday 3 May 2013 Betalbatim, Goa, India
  • 356 Views
  • 0 Comments
Report

Sista dagen här i Goa innan hemresan :( Hur använder man den dagen bäst? Jo tillbringar dagen på stranden!

Efter frukosten så gick vi ner på stranden och tog en handduk med oss. Traskade sen in till Colva vilket tog ca 20 minuter. Skulle ta ut lite pengar. Traskade sen tillbaka till vår strand och där tog vi oss ett dopp. Försökte lufttorka lite men det är svårt här trots att det är varmt och blåser. Gick sen vidare i bikini mot Majorda Beach. Trots att det var lite molnigt och blåser ganska mycket från havet så svettas man så att det rinner. Det tog ca 40 minuter att komma dit. Vi stannade och tog var sin solstol av samma shack som förra gången när vi åkte moppe dit. Var nere och badade i de stora vågorna. Man måste komma en bra bit ut för att lättare kunna parera och hänga med i vågorna som är på ingång. Åkte ändå på ett par kallsupar så gångarna rensades ordentligt med det salta vattnet.

Efter ett tag så bestämde vi oss för att äta lunch, smakade gott! Sen blev det ett dopp till innan vi traskade tillbaka och torkade på vägen. Hade fått grymt ont under hälen på högerfoten och även under trampdynan. Evelina kände också av trampdynan. Antar att det var traskandet i sanden. Jag tror att jag haft något under min häl för nu ikväll ser jag att jag har en stor blodblåsa under hälen, mysigt!!

När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi direkt till poolen och efter att ha duschat av oss smutsen så blev det ett dopp i det varma vattnet och sen en liten vilopaus på en solstol i skuggan.

Duschade av oss all smutsen och så småningom drog vi oss ner till Mickey´s ikväll igen för en sista middag. God mat och trevligt bemötande och kvällen slutade på 1800 Rupees inkl dricks, alltså ca 230:- för oss båda, och då ingick både god dricka, middag och efterrätt!!

Nu har vi kommit tillbaka till rummet och Evelina har packat klart i stort sett och läser i sin bok i mobilen. Jag ska försöka få packat mina saker också så småningom. I morgon ska vi lämna rummet kl 12:00, kanske äta något och sen ta en taxi till flygplatsen. Första planet går 16:20, sen har vi ett antal timmar i Mumbay men där tar det lång tid så det är bra.

Puss o Kram från två semesterfirare som är nöjda med vår resa och tycker att vi fått gjort en hel del under dessa två veckor.

Bodil Kvick
Last active at - from Kungsbacka Municipality, Halland County, Sweden
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register