Resdagboken

Dag 15 (vår sista dag)

Sunday 25 November 2012 Aldona, Goa, India
  • 206 Views
  • 0 Comments
Report

Idag tog vi bussen till Baga Beach. Första bussen vi skulle ta sket vi i då det var mycket folk på den och tog därför en senare istället (tur det eftersom vi sedan åkte förbi första bussen som vi såg hade varit med i en bilolycka med en tuk-tuk, massa blod och några skadade människor.)

Efter stranden försökte vi shoppa upp våra sista rupees, jag tog min första glass under resan. GOTT.
Vi hittade också den första riktiga mataffären där vi laddade upp med godsaker till flyget hem.

Bussen hem.. Vi lyckades hinna med sista bussen hem. Det var så otroligt trångt.. Stog tryckt mot dörren, svetten RANN.. Men på nått vis så bryr jag mig inte här, haha. Jag har blivit van med all kroppskontakt av okända människor, väskor och bebisar som folk lägger i mitt knä när bussarna är för trånga, och att få gissa på vart jag ska hoppa av.

När vi kom hem gav Lata (kocken/mamman som vi haft här som tog så väl hand om Elin när hon var sjuk) ett jobbigt och ledsamt farväl. Det känns tråkigt att lämna alla men ändå skönt att komma hem.
De svenska damerna sa också hejdå och gav oss kramar.
Två veckor har gått så otroligt fort och jag är så glad att vi fått träffa alla människor och sett vad vi sett.

Vi har precis lagt oss i sängen för att sova (klockan är runt 20:00) och måste kliva upp vid 24-tiden då vår taxi kommer halv ett. Jag har packat, tagit ner myggnätet, lämnat lite grejer till de andra volontärerna som är onödiga att ta med hem, fyllt mina vattenflaskor och lagt in i kylskåpet så de håller sig kalla.

Jag kommer minnas alla dessa strömavbrott som varit, alla mysiga kvällar då vi volontärer skrattat, alla roliga dagar vi haft med Timmy, Johanna och damerna, alla tiggande barn på stränderna. Jag kommer absolut åka till Asien igen, men nästa gång ska det bli backpacking så jag får uppleva mer, träffa mer människor och vara borta ett längre tag.
Nu måste jag sova.
- J.

Elin Olsson
Last active at - from Aldona, Goa, India
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register