Resdagboken

Dag 3

Wednesday 6 February 2013 Gweru, Midlands Province, Zimbabwe
  • 435 Views
  • 0 Comments
Report

Hej igen!
Alltså vilka grejer jag får vara med om alltså!
Igår regnade och åskade hela förmiddagen bort. Som tur var blev alla sessions inställda, I like ;) På eftermiddagen fick jag en snake introduction och en collect-data introdukton. Helt ok. På eftermiddagen gjorde jag elephant herding. "Passade" elefanterna medan de åt och sedan drev vi dem tillbaka till deras Bomas, burar för natten.

Idag ringde klockan 6 (som vanligt). 6.30 börjar the first session som var "Tracks and signs". Skulle spåra i buschen efter djur, lokalisera var de befann dig typ. Pretty boring 6.30 på morgonen, men ändå intressant. 8.15 är det frukost varje morgon. Maten är verkligen hur bra som helst här! Ni som tror att jag kommer hem spinkig kan glömma det! Jag kommer vara fet! Det är förrätt, värmrätt och dessert varje gång! ;)
Efter frukost, 9.25 var det idag dags för Elephant training och elephant riding. Så häftigt! Vanlig dag på jobbet att rida på en elefant i några timmar. I like! Lunch 13.15. Efter lunch, 14.15 hade vi culture introduction. Fick lära oss om Zimbabwe osv. 16.00 var det Lion walk med The R's. De var väldigt lekfulla idag. Så himla härliga varelser! 18.15 är det Vol meating där vi går igenom morgondagen. Alla får uppgifter som skrivs på en tavla, kan visa någon gång. 18.45 är det middag, sen är vi lediga resten av kvällen.

Jag börjar komma in i saker mer och mer nu, så det är skönt.
Imorgon väntar en hel dag med Horse introduktion. På fredag ska jag ut på Horse safari. Sägs att man kan komma riktigt nära de vilda djuren. I hope!

Det var allt för nu. Ska ladda upp lite bilder också!

Miss u guys!

Kram Therése

Btw, en helt vanlig dag i Afrika är när du får skalbaggar som trillar ner i maten, 6 cm stora spindlar i duschen och grodor i skorna ;)

Therése Hansson
Last active at - from Gweru, Midlands Province, Zimbabwe
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register