Resdagboken

Halv tid.

Thursday 23 December 2010 Pilar de la Horadada, Valencian Community, Spain
  • 469 Views
  • 0 Comments
Report

Nu är det nästan en vecka sen vi uppdaterade er om vår lilla trip. Vi har haft en gäst, Micke, som har kommit och flugit. Det var skoj med en till runt frukostbordet. Novis sken upp så fort hon såg honom å grät krokodiltårar idag efter att vi lämnat av honom vid flyget. Stackars bebis. Eller bebis och bebis, hon är ju faktiskt ett år nu, promenerar och svänger runt som en donna och kan nästan sjunga "stjärna" när man sjunger blinka lilla stjärna.

Som ni ser på bilderna fick vi följa med Jaana och hennes goa barn till ett par bekanta som lät oss plocka apelsiner på deras gård. Frun i huset ursäktade sig för att hon tyckte att det var så stökigt på gården, men när vi förklarade att vi tyckte att det var charmigt så slappnade hon av lite å tyckte att vi var lite tokiga:-) Dom hade även en liten apelsinplantage, från vilken dom sålde apelsiner till en frukthandlare. Men dom som vi fick plocka av var för eget bruk å var därför inte besprutade. Mums! En ståtlig kalkon och några kacklande höns rymdes också på gården, iallafall några dagar till... säger inget mer.

Sen har vi varit ute på lite små trippar med micke. Vi körde ungerfär 5 mil söder ut till staden Cartagena, en lite större stad med ca 200000 inv. Där kan man se lämningar från romartiden. Det finns en massiv mur som följer en bit av staden och många vackra hus. En av de största amfiteatrarna finns även här, och kanske söker vi rätt på den så ni får se den. Iallafall en mycket mysig stad med kringelikrok gator, mysiga cafeér å butiker.

Vi tänker på er hemma i snöyran... massa kramar!

Noomie & William D
Last active at - from Hanover, Lower Saxony, Germany
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register