Resdagboken
 
Bio
Är en studerande tjej på 21 år som tycker om att upptäcka världen. Har mest rest i Europa men ska nu i november till Thailand med min pojkvän ;)
Age : 35
Hometown Örebro, Örebro County, Sweden
Last active at - from Örebro, Örebro County, Sweden
No Posts
Sol & Bad på Rhodos

Sol & Bad på Rhodos

9 October 2005 - 17 October 2005

Jag och Sandra flyr Sverige en vecka och åker på en sista minuten till Rhodos. Lite fjuttig resa kanske men bättre än inget. Två blondiner på vift! See ya!!!

0 Photos 0 Posts
Språkresa till Malta

Språkresa till Malta

1 July 2002 - 14 July 2002

Jag och Sandra hade planerat och drömt om våran språkresa till Malta hela nian. Två veckor fyllda av sol, bad, shopping, fest och massa underbara människor. Att vi var där för att plugga engelska hade vi glömt på planet ner. Miss it so much!!!

0 Photos 0 Posts
London med klassen.

London med klassen.

31 March 2004 - 5 April 2004

Våren 2004 åkte ungefär halva min klass till underbara storstaden London. Jag och Amanda gjorde stan och träffade både en och två italienare (en del andra nationaliteter också). Amanda träffade även sitt livs kärlek där...själv hade man det också ganska trevligt. Partylivet bestod av mingel i hotellbaren och besök på svindyra å hippa clubar. Var också på alla "turistgrejjor", dock ganska trevligt.

1 Photos 0 Posts
Kaos på Kos

Kaos på Kos

6 August 2004 - 13 August 2004

Jag och två av mina bästa tjejkompisar åkte till den ökända ön Kos. Var precis som man hört att det ska gå till på sånna resor fast lite värre. Fylla dygnet runt, desperata singlar, lite sömn å mycket sol. Skumparty och knullparty i all sin ära men never again.

1 Photos 0 Posts
close

We will send you Sara 's trips updates through email.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register