Resdagboken

Delfiner och Gott Slut!

Tuesday 31 December 2019 Cape Coral, Florida, United States
  • 235 Views
  • 1 Comments
Report

I förrgår tillbringade vi nån timme på Fort Myers beach igen. 
Fort Myers beach är superhäftigt, massor med pastellfärgade hus, påminner om Art Deco-stilen i Miami South Beach i kombo med Arubas karibiska touch samt Venice beach i Los Angeles. Det är cyklar, motorcyklar och barnvagnar i ett fullständigt kaos men ett helt underbart ställe att vara på. 
Vädret har varit bättre de senaste dagarna så det var skönt på stranden. Tanken var att åka på delfintur efter lunch men det var fullt så vi bokade in oss på en förmiddagstur dagen efter. Vi for på ett lokalt pizza-hak (Domino’s) på Martins begäran, jättegoda pizzor. Kvällen tillbringades som vanligt i huset och alla utom jag och Julia lyckades se en delfin som simmade i kanalen utanför huset. Igår for vi tillbaks för en delfintur (så att även jag och Julia skulle få se delfiner), det var en jättebra guide som var rolig och informativ och vi fick se flera delfiner. Mäktigt! 
Efter detta lunch på Ford’s garage, ett häftigt ställe som måste upplevas, inte den bästa maten men en upplevelse, även för dem som inte gillar bilar. 
Jack och David for till en fotbollsplan på eftermiddagen och blev borta så länge att vi blev lite oroliga, men det visade sig att de hamnat i en fotbollsmatch med deltagare från bla Uruguay, Frankrike, Spanien och USA (plus en sjukvårdare från New York) så det var trötta men glada grabbar som kom hem. Idag tog vi en tur till ett annat shoppingcenter, Sanibel Outlet där det blev lite shoppat. Fanns en Italiensk restaurang där vi gick för att äta lunch. Alla åtta beställde samtidigt. Efter ett tag kommer Martin och Lovas mat. Vi andra väntar och väntar. Efter ett tag kommer Davids mat och han börjar äta men känner sig lite fundersam. Ytterligare ett tag efter kommer en annan tallrik in, funderingar om det är Jacks mat så vi kollar på en meny för att se vad som är beställt. Det visar sig vara Julias mat. Sedan kommer Jacks och Maris mat samt ytterligare en tallrik som ställs vid David. Det visar sig att han fått fel första gången (friterad blomkål istället för friterad bläckfisk) men David fortsätter glatt att äta även av den ”riktiga” tallriken. Sent omsider får även jag och Johan maten och Martin och David beställer in varsitt glas med vatten. Martin får sitt vatten och David... en cola! Vi skrattar gott åt att det alltid är David som drabbas, många gånger är det självförvållat men många gånger är det inte det! 
Här i huset har vi varit utan wifi sen igår morse (vilket är en katastrof när man har fyra ungdomar med) men just ni har vi fastighetsskötaren Charlie på plats som felsöker för fullt så vi håller tummarna.
Vi passar på att önska er alla ett Gott Slut och Gott Nytt År och allt det där, imorgon (eller idag för er) är sista kvällen i huset, på nyårsdagen far vi mot Islamorada (via en avstickare till Miami) så jag återkommer med rapport från nytt ställe!

Helena Och Johan Eriksson
Last active at - from Islamorada, Florida, United States
Comments
Posted By AnnBritt

Tack för som vanligt, underhållande läsning.
Önskar Er alla GOTT NYTT ÅR.
Idag har vi en solig vinterdag.
Nyår firar vi hos Karin o Micke.
Kram till Er alla från ABE o BG

subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register