Resdagboken

Minigolf och Fort Myers beach

Saturday 28 December 2019 Cape Coral, Florida, United States
  • 185 Views
  • 2 Comments
Report

Om de första sju personerna i familjerna Nilssons/Erikssons hade blivit diskade i minigolfen hade jag otvivelaktigt blivit mästarinna! 
Nu roffade Jack åt sig mästartiteln. Riktigt rolig minigolf där Lova lyckades skjuta in sin boll i ett vattenfall på bana tio. Bollen gick inte att komma åt så vi fick dela boll resten av tiden. Det fanns även baby-krokodiler man fick mata vilket vi naturligtvis passade på att göra. 
Efter minigolfen blev det biltur till Fort Mayers beach, en av världens bästa stränder med underbar vit korallsand. Korallsand har fördelen gentemot vanlig sand att den är kall så man slipper bränna fötterna. 
Nu hamnade vi i sämsta pendlingstiden, alla ville till stranden så det tog oss 30 minuter att köra 5 kilometer (vi blev omsprungen av en joggerska!) och nästan lika lång tid att hitta parkering. Vädret var inte jättebra och havet kallt så vi tillbringade inte så mycket tid där innan vi återvände till huset.
Igår fredag var det regnigt när vi vaknade men klarnade upp så vi kunde ta en morgonjogg. Lunch på ett av Lovas favoritställen; Chipotle där det serveras mexikanskt.
Efter lunch blev det strosande i ett dåligt shoppingcenter för att sen fara tillbaks till huset för Erikssons medan Nilssons tog sig till en fotbollsplan. 
Eftermiddan blev varm och solig så vi vuxna satt i solstolarna i huset medan barnen badade.
Lova och Julia ligger i poolen mest hela tiden när vi är i huset och det skrattas jämt, härligt att höra! 
På kvällarna grillar vi ofta och efter maten sitter vi allihopa och spelar kort och surrar, riktigt avkopplande. Vädret är fortfarande ganska dåligt, regn, mulet och någon solglimt då och då men fortfarande varmt och skönt. 
Imorse när vi sitter och äter frukost kommer poolskötaren och rengör poolen och kollar vattenkvaliteten. I USA gör man inget själv, man har poolskötare, trädgårdsmästare och båtrengörare.
Hoppas ni alla har det bra därhemma och får lite välförtjänt vila under dessa dagar.

Helena Och Johan Eriksson
Last active at - from Islamorada, Florida, United States
Comments
Posted By AnnBritt

Tack för underbar läsning.
Lever oss in i alla äventyr ni är med om.
Här är allt bra. Riktig vinter har vi nu.
Tråkigt att inte vädret är det bästa för Er. Skönt att det är varmt.
Fortsätt njut och koppla av.
Farmor o BG

Posted By Ivar

Njut av stunden på andra sidan av Atlanten!
Farfar o Anne

subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register