Resdagboken

Provaprova

Wednesday 5 March 2014 Victoria Falls, Matabeleland North Province, Zimbabwe
  • 284 Views
  • 0 Comments
Report

Jag var forever alone på förmiddagen eftersom jag är den som varit här längst och därför redan gjort allt som de andra gör nu. Jag fick gå på en turistpromenad själv vilket i förväg lät tråkigt men det var faktiskt väldigt kul! Det var två svenska turister och Monga sprang runt och kallade mig för "queen".
Efter frukost ville jag inte gå en till lejonpromenad så till allas förvåning frågade jag om jag fick städa lejonens inhägnad istället. De sa ja men mobbade mig för att jag skulle lukta lejonbajs... Men jag fick mest rensa ogräs och jag, Rambo och Jb hade ett grymt teamwork så jag var jättenöjd.
Men eftersom jag blev så svettig så var lunchrasten = pooooooolen! <3333
På eftermiddagen var jag än en gång helt ensam som volontär men det var ändå en av mina bästa promenader med W:na. Det var snälla turister, jag fick hjälpa till och fotografera, dansa med Rambo, reta George, diskutera Sverige med Sandas och prata med guider som jag aldrig ens sett förut. När jag väntade på bussen hem fick jag hänga i filmredigeringshuset och prata med Monga och den andra filmaren som jag tyvärr inte vet vad han heter. Men de är snälla, tackade mig till och med för att jag kommit dit som volontär för vi är anledningen till att de ens har ett jobb.
Sen såg jag bufflar på vägen hem, så fula! Enligt tradition så badade vi och hängde i sofforna vid baren med kortspel och vin i några timmar innan vi somnade :)

Isabella Vescovi
Last active at - from Victoria Falls, Matabeleland North Province, Zimbabwe
subscribe

Get updates by email

Enter your name and email address, you will receive an email every time any of the following members update their trip.

Close

Log into Facebook

Forgot Password? Register
Close

Register